0 items
€ 0,00
Registreren
FAQ

ALGEMEEN

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN 

Heb je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "wachtwoord resetten”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 

ZAAL RESERVEREN

REGISTREREN OM EEN ZAAL TE RESERVEREN

Om een zaal te kunnen reserveren, moet je een account aanmaken. Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem, klik dan op “registreren” rechtsboven op deze pagina en volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Bij de contactgegevens moet je het “type“ klant opgeven:

  • Kies type “Particulier” als je een zaal voor privé gebruik wenst te reserveren.
  • Kies type “Vereniging” als je een zaal voor je vereniging wenst te reserveren.
  • Kies type “Bedrijf” als je een zaal voor je bedrijf MET ondernemingsnummer/BTW-nummer wenst te reserveren.

Je kan meerdere klantenprofielen aanmaken. Bv.: als je zowel voor privégebruik als voor je vereniging een zaal wil reserveren, dan moet je een klant van het type particulier met je eigen gegevens aanmaken en een klant van het type vereniging met de gegevens van je vereniging. Je dient wel een verschillend mailadres te gebruiken..

EEN ZAAL RESERVEREN

Om een zaal te kunnen reserveren moet je aangemeld zijn. Nadat je aangemeld bent, ga je naar “Zalen” en dan voor "Zaal aanvragen". Kies een de datum en klik op "zoeken" om het planningsrooster weer te geven. Klik op het gewenste vakje in het planningsrooster en daarna op “Nieuwe aanvraag” en volg de instructies op het scherm om een reservatieaanvraag in te geven.

  • Je kan een aanvraag doen voor losse datums of voor meerdere datums (bv. elke 2de maandag van de maand).
  • Je kunt bij de reservering de gewenste technische faciliteiten aanduiden. Het aanbod is afhankelijk van de gekozen zaal.
  • Je kunt een optie nemen op een zaal . Dit doe je door bij de reservatie het vakje 'optie' aan te vinken. Wanneer dit vakje niet wordt aangevinkt, wordt de reservering als definitief aanzien. Vergeet niet op tijd de optie te lichten.
  • Opgelet, reservatie van een zaal is pas definitief na goedkeuring door de bevoegde dienst.
  • De reservatie wordt pas zichtbaar in de planning nadat ze is goedgekeurd.